Myrna Braza

Vi er en produksjonsduo med et lite, uavhengig plateselskap basert i tomtomstudio på USF Verftet i Bergen. Vi jobber med et stort og variert nettverk av artister, band og musikere i alle sjangre, men primært urban musikk.

Thomas "tomtom" Haugland - musikkprodusent

Tomtom har jobbet med mange av Norges største artister siden 1999, bl.a Aurora, Kygo, Allan Walker, Madcon, Tone Damli, Lars Vaular, Kurt Nilsen m.fl. Han produserer også musikk for TV, radio og teater, og er trommis i ulike band.

Myrna Braza - artist, låtskriver og vokalcoach

Myrna ble først kjent i 2004 som stemmen bak Spetakkel sin hit "Kem Råkkar", og har siden vært en aktiv utøver, med mange konserter og flere musikalske samarbeid og musikkutgivelser bak seg, inkludert 3 egne album. Myrna er nå kjent som "Bergens souldronning" og har vært support for de amerikanske soulartistene Dwele, Ryan Leslie og Raphael Saadiq, skriver låter for og med andre artister, har turnert i Norge, London og Filippinene, coacher artister og vokalister, sunget i TV-program som Beat for Beat, Lydverket og Det Store Korslaget, og spilt konserter på bl.a Rockefeller, Bergen Live og mange norske spillesteder og festivaler. 

Kontaktinformasjon

Myrna Braza
Org.nr: 989474596
Besøksadresse: Georgernes Verft 12

Telefon: 98487780
E-post: mail@myrnabraza.no

Kontaktperson: Myrna Braza
Mobil: 98487780

Web: http://www.tomtommyrna.com/
Facebook: https://www.facebook.com/tomtommyrnamusic

Tilbake